Liantunet
Liantunet
Meny
VÅR FILOSOFI
AKTIVITETER & KURS
NYHETER
KVISS
OPPSKRIFTER
PARTNERE
Meny
VÅR FILOSOFI
AKTIVITETER & KURS
NYHETER
KVISS
OPPSKRIFTER
PARTNERE
Dette er LianTunet »
Ta kontakt »
Her er vi »
Lokal mat på hvermannsens fat
Ta kontakt »
Her er vi »
Klippfiskboller
4 porsjoner
Person(er)
Ingredienser
300
gram
utvannet klippfisk
2
fedd
hvitløk
4
dl
olivenolje
500
gram
kokte poteter
Røre
200
gram
hvetemel
100
gram
griljermel
½
litt salt
2
dl
øl
1
l
olje til fritering
Bland røren sammen til den har vaffelrørekonsistens.
Kok poteter og avkjøl. Du kan også bruke ferdigkokte poteter.
Stek klippfisken i oljen sammen med hvitløk, til den blir gylden.
Avkjøl klippfisken (trenger ikke være kald)
Mos poteten
Bland klippfisken med poteten og bland det hele sammen til en deig. Smak til med cayennepeppper og salt etter behov
Lag små boller og dypp de i røren.
Varm 1 liter olje i en kjele til 180°C og stek bollene til de blir gydenbrune og sprø.
Serveres med salat, brød og hvitløksmajones