Musli rundstykker

4 porsjoner

Person(er)

Ingredienser

  • 5 dl
    lunket vann
  • 250 gram
    sammalt hvete grov
  • 200 gram
    musli med frukt
  • 450 gram
    hvetemel
  • 25 gram
    fersk gjær
  • 15 gram
    salt
  • 1 ss
    olivenolje

  1. Gjær røres ut i vannet
  2. Tilsett mel, musli, olje og til slutt salt. Jobb deigen godt sammen, helst i en maskin på lav hastighet i ca 2 minutter, så på høyere hastighet i ca 2-4 minutter til deigen blir smidig og seig.
  3. La deigen stå og heve i ½ til 1 time.
  4. Lag  deigemner på ca 60-80 gr pr. emne. Bakes runde eller avlange.
  5. Rundstykkende  settes til heving på stekebrett med bakepapir et lunt sted til de oppnår dobbel størrelse.
  6. Stekes på 230°C i ca 8 – 10 minutter.