Liantunet
Liantunet
Meny
VÅR FILOSOFI
AKTIVITETER & KURS
NYHETER
KVISS
OPPSKRIFTER
PARTNERE
Meny
VÅR FILOSOFI
AKTIVITETER & KURS
NYHETER
KVISS
OPPSKRIFTER
PARTNERE
Dette er LianTunet »
Ta kontakt »
Her er vi »
Lokal mat på hvermannsens fat
Ta kontakt »
Her er vi »
Sukkersaltet laks
4 porsjoner
Person(er)
Ingredienser
400
gram
Laks
20
gram
Saly
30
gram
Sukker
ml
Nykvernet svart pepper
ml
Dill
Bland sammen salt og sukker, strø det jevnt over hele fisken.
Dryss over med finskåret dill og nykvernet svart pepper.
La den stå kaldt i ca 1 1⁄2 - 2 timer før du serverer.
Skjær laksen i skiver og legg opp eggerøre, salat og wasabimajones + laks på biter av flatbrød.