Yoghurt med honning og nøtter

4 porsjoner

Person(er)

Ingredienser

  • 10 ss
    usaltede nøtter
  • 2 dl
    flytende honning
  • ¼ ts
    salt
  • 8 ss
    syltetøy med aprikos og fersken
  • 2 stk
    beger matyoghurt
  • ml

  1. Forvarm stekeovnen til 100°C.
  2. Ha nøttene på en stekeplate med bakepapir, og stek dem i ovnen i ca 30 minutter.
  3. Hell honning over nøttene og bland (du kan gjerne bruke mer honning enn det som står i oppskriften, prøv deg frem).
  4. Sett  temperaturen på stekeovnen til 180°C, og stek nøttene videre i ca 10 minutter. Følg nøye med, slik at de ikke blir brent. 
  5. Ta stekeplaten ut av ovnen, og strø salt over. Avkjøl
  6. Fordel syltetøy i porsjonsglass. Ha halvparten av yoghurten i glassene. Ha på honning og ristede nøtter, og deretter resten av yoghurten. 
  7. Strø over ristede honningnøtter.