Partnere

LianTunet er et aksjeselskap uten kommersiell målsetning. Overskuddet av vår drift skal pløyes tilbake i arbeidet med å fremme trøndersk matkultur. Vår driftsform er et såkalt OPS – offentlig og privat samarbeid. Vi er stolte over å ha store og viktige støttespillere med på laget. Uten dem ville det vært umulig å drive LianTunet. Vi retter derfor en stor takk til følgende partnere for at de gjør det mulig for oss å jobbe for å få lokal mat på hvermannsens fat:

Private

Basert på gode, gamle resepter lages produkter fra bunnen av, med den riktige balansen mellom kjøttmengde og krydder. Resultatet er kvalitetsprodukter rike på både kjøtt og smak. Sammen med Liantunet skaper vi matopplevelser litt utenom det vanlige.

Butikk-kjeden er mest kjent for lave priser, men det er ingen motsetning mellom lavpris og lokalmat. Rema ønsker å bringe mer kortreist mat inn i sine butikker.

Kvalitet- og produktutvikling er en evigvarende prosess. Solvinge ønsker at LianTunet skal være med å utfordre oss på dette området, til det beste for deg som forbruker.

Frukt- og grøntgrossisten j obber tett med 1500 produsenter, og deler LianTunets ønske om større kontakt mellom produsent og forbruker.

Sjømatbedriftene mener folk flest vet for lite om sjømat. De tror LianTunet kan være et viktig bindeledd mellom deres hverdag ved merdene, og matfatet i de tusen hjem.

Offentlige